• info@debonteolifant.nl
  • Gratis verzending Nederland vanaf € 20,- / Belgie vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • info@debonteolifant.nl
  • Gratis verzending Nederland vanaf € 20,- / Belgie vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Vangspel met klittenband

€ 8,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Vangspel


Onze gameset is een fantastische optie voor zowel kinderen als volwassenen. Het creëert veel plezier en bovendien brengt het actieve spel veel voordelen voor het lichaam.


Onze set bevat 2 schijven met verstelbare klittenbandriemen, zodat de schijven individueel kunnen worden aangepast en gebruikt door zowel kinderen als volwassenen. De meegeleverde bal heeft ook een Klittenband-functie en kan worden gevangen met behulp van de schijven. De felgekleurde set genereert sportieve ambitie en biedt veel plezier voor elke speler, ongeacht leeftijd of geslacht. De rijke neonkleuren zijn opvallend en trekken de aandacht naar zichzelf, de bal en de schijven blijven altijd in het zicht.


Dankzij het compacte formaat en het lage gewicht kan ons speelgoed overal worden meegenomen, is het draagbaar en kan het gemakkelijk in een strandtas worden verpakt.

Spelen heeft een positief effect op het lichaam, de activiteit bevordert de geest en maakt zorgen los. Bovendien verbetert het gooien en vangen motorische vaardigheden en coördinatie, het traint reflexen en versterkt sociale communicatie. De praktische klittenbandsluiting maakt het eenvoudig om aan te passen en te spelen door mensen van verschillende leeftijden.

COMPLETE SET - Onze set bevat 2 vangschijven die kunnen worden aangepast aan verschillende handmaten. Daarnaast is een klittenbandsluiting inbegrepen.GEWELDIGE KLEUREN - Alle onderdelen zijn ontworpen in sportieve en moderne kleuren, dus het spel is geweldig om op de standaard of in de tuin te spelen met Klittenband