• info@debonteolifant.nl
  • Gratis verzending Nederland vanaf € 20,- / Belgie vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • info@debonteolifant.nl
  • Gratis verzending Nederland vanaf € 20,- / Belgie vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Speelmat voor baby's

€ 19,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Speelmat


Educatief muziekspel - vervoert je baby naar een boerderij vol kleine dieren
De speelmat van de gelukkige boerderij is een interactief educatief speelgoed, dat zonder enige twijfel door elk kind geliefd zal zijn. De educatieve muziekmat heeft levendige kleuren - het opvallende kleurenschema, zal het kind zeker aanmoedigen om te spelen. Het gebruik van de educatieve muziekmat is heel gemakkelijk - alles wat nodig is, is één druk op een Button met het gekozen dier om het geluid te horen dat het maakt. Met de interactieve educatieve mat kan de baby worden vervoerd naar een sprookjesboerderij vol kleine hondjes, kikkers, paarden, eenden, koeien, kippen en lammeren.
De interactieve educatieve mat garandeert veel plezier
Naast de dierengeluiden is de gelukkige boerderijmat ook voorzien van een Button die, na te zijn ingedrukt, vrolijke melodieën speelt. Deze melodieën zullen het kind ongetwijfeld aan het lachen maken en hen aanmoedigen om met de mat te spelen. Tijdens de speeltijd zal de mat naast een melodie die wordt gespeeld ook veel kleine lichtjes laten knipperen, zodat het kind zich op het speeltje kan concentreren.
De mat met dierengeluiden beschikt over een volumeniveau-instellingssysteem waarmee u het geluidsniveau naar wens kunt instellen. De speelmat van Happy Farm is ook gemakkelijk op te bergen en schoon te maken.
Een speelmat met dierengeluiden bevordert een goede ontwikkeling
Spelen met een educatieve muziekmat is altijd vol creativiteit en laat het kind zich goed ontwikkelen. Het stimuleert zowel de zintuigen als de verbeelding van het kind, het ontwikkelt hun aanraak- en gehoorzintuigen en het leert hen ook over verschillende geluiden die dieren maken.
De interactieve educatieve speelmat creëert een perfecte gelegenheid voor het kind om samen met zijn ouders te spelen - de ouder kan zijn kind verhalen vertellen over dieren, ze kunnen samen liedjes zingen en de geluiden nabootsen die dieren maken.
Het speelkleed met dierengeluiden bevat een CE-veiligheidscertificaat en is verpakt in een esthetisch ogende doos - het is het perfecte cadeau voor elk kind, ongeacht een jongen of een meisje!

LEREN - de speelmat stelt de baby in staat om te leren over de geluiden gemaakt door verschillende dieren, ze kunnen ook de namen van de dieren leren.

LEUK - aandacht trekken, ritmische melodieën en liedjes, samen met vrolijk gloeiende lichten garanderen veel plezier.


Specificaties:

Afm: 60 x 40 cm

Werkt op Batterijen: Ja 3x AA (niet inbegrepen)