• info@debonteolifant.nl
  • Gratis verzending Nederland vanaf € 20,- / Belgie vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • info@debonteolifant.nl
  • Gratis verzending Nederland vanaf € 20,- / Belgie vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Houten Speel puzzel

€ 5,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Houten Speel Puzzel

Een leuke en kleurrijke plug-in-puzzel is een geweldige vorm van spelen en leren in één. Het biedt peuters een interessante verandering tijdens het spelen thuis, vooral bij slecht of regenachtig weer.

Onze set bevat 18 verschillende gekleurde elementen en een bord met bijpassende houten uitsparingen. Het grote aantal geometrische vormen laat een groot aantal mogelijkheden toe, de kinderen kunnen de houten blokken draaien en draaien zoals jij wilt. De contrasterende kleuren trekken de aandacht en moedigen frequente opnames aan.

Elke vorm bestaat uit 2 afzonderlijke delen, deze moeten in één geheel worden gevormd. Vanwege de verschillende kleuren van de afzonderlijke paren, was de moeilijkheid groter. De set is volledig gemaakt van hout, waardoor het erg lang blijft. Bovendien is het over het algemeen een gezondere en meer ecologische oplossing in vergelijking met de plastic variant. Ons speelgoed is niet giftig, de afgeronde hoeken en randen zorgen voor veilig gebruik. De kleine afmetingen en het lage gewicht van het educatieve speelgoed kunnen gemakkelijk worden vervoerd, het kan gemakkelijk worden meegenomen naar vrienden of met de volgende vakantie.


Specificaties.

Afm: 15x 15 cm

Materiaal: Hout

Leeftijd: 2+ jaar