• info@debonteolifant.nl
  • Gratis verzending Nederland vanaf € 20,- / Belgie vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • info@debonteolifant.nl
  • Gratis verzending Nederland vanaf € 20,- / Belgie vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Badspeelgoed Bloem

€ 16,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Vergeet het huilen van je kindje als het in contact komt met water, vanaf vandaag wordt baden een plezier voor elk kindje! Dankzij dit uniek speeltje wordt baden altijd leuk. Deze grappige zonnebloem is een waterpomp speelgoed waarmee je een glimlach op het gezicht van je kindje zult zien.

Een avond badje is een gelegenheid voor jouw kind om te ontspannen en ook een moment om de ontwikkeling te beïnvloeden. Ontwikkel de verbeeldingskracht, stimuleer creatief denken of verbeter de handvaardigheid van jouw kind met dit speeltje.

Een speelgoed gemaakt als een zonnebloem met verschillende kleuren om in de badkuip mee te spetteren. Hij pompt het water met een kleine pomp aan het uiteinde van de slang en na het indrukken van de grote knop spat het water uit de bloem.

Eenvoudige montage - Dit zonnebloem waterspeelgoed heeft sterke zuignappen waardoor je het op tegels, badkuipen of andere gladde oppervlakken kunt bevestigen. Je hoeft het niet permanent op één plek te installeren. Tijdens het spelen kan het kind het speelgoed ook ondergedompeld in water of gewoon in het handvat vasthouden.

Multifunctioneel speelgoed - Dit speelgoed heeft mooie kleuren in een bloemvorm, die zeker de aandacht van je kind trekt. Tijdens het spelen oefen je kind coördinatie, stimuleert het de verbeelding en leert zelfs de kleuren. Dit bad speelgoed is perfect om herhaaldelijk mee te spelen.

Veiligheid - Het heeft zachte randen, waardoor het kind veilig kan spelen. Het materiaal gebruikt voor dit product wordt gekenmerkt door duurzaamheid, wat een positief effect heeft op de gebruiksduur van dit speelgoed. Bovendien is het waterdicht en zeer gemakkelijk schoon te maken.


Specificaties

Materiaal: kunststof

Afmetingen (lengte/ breedte/ hoogte): 18/15/60cm