• info@debonteolifant.nl
  • Gratis verzending Nederland vanaf € 20,- / Belgie vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • info@debonteolifant.nl
  • Gratis verzending Nederland vanaf € 20,- / Belgie vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Badspeelgoed

€ 19,95
-35%
€ 12,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

De mogelijkheid om plezier te hebben tijdens het baden, geeft uw kind niet alleen veel vreugde, maar stelt u ook in staat zijn zintuigen en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. Een comfortabele octopus om te baden, zal u aanmoedigen om de badkamer regelmatig te gebruiken. Door de aandacht van het kind te richten, het zal volwassenen helpen bij het uitvoeren van de noodzakelijke hygiënische activiteiten, zoals het wassen van het hoofd, wat niet altijd leuk is voor kinderen. De inktvis om te zwemmen is een kleurrijk speelgoed waarvan het hoofdprincipe is om water te spatten. Het reservoir in het grootste deel van de speelgoed moet met water worden gevuld en de stroom moet worden gestart door twee sloten zijwaarts te trekken. Het leidende thema van de waterval is een blauwe octopus en aan beide kanten zijn er een kikker en een vis. Het stromende water komt in vier kanalen, waarvan er twee eindigen met watergekoelde fans en twee extreme sprinkler-vormige sprinklers en vissen. De set bevat ook vier verschillend gekleurde cups met het beeld van dieren. Op de foto is er een pinguïn, een kikker, een walvis en een eend.
De hele set is erg kleurrijk, wat zeker de aandacht van het kind trekt en ze aanmoedigt tot geweldig, waterplezier. De capaciteit van de watertank betekent dat wanneer de tank volledig gevuld is, de druk van het stromende water de fans snel laat draaien, en de waterstralen vliegen door de sproeiers. De kopjes in de set kunnen worden gebruikt om water over te brengen, omdat ze gaten aan de onderkant hebben. Ze zijn echter niet erg groot, dus je kunt ze eenvoudig vullen en water door de gaten laten stromen om de hoofdtank te voeden.
Het speelgoed heeft twee grote zuignappen, zodat het gemakkelijk en stabiel op de badkuip, tegels, glas of elk ander, vlak, glad oppervlak van Overige kan worden gemonteerd.
Het artikel is bedoeld voor kinderen vanaf 12 maanden